Avaa pääsisältö

Monipuoliset ratkaisut ja tarvikkeet eläinlääkäreille

Plandentin kattavasta ja kasvavasta tuotevalikoimasta löydät monipuolisesti laitteita ja tarvikkeita eläinten hammashoitoon.

Plandent-vet-tuotteet-elainlaakareille-1.jpg

Laitteet ja ohjelmistot

Eläinten hammashoidon kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja siksi Plandent tarjoaa myös eläinlääkäreille kaikki tarvittavat hammashoidon laitteet. Olemme koonneet Planmecan ratkaisuista kattavan valikoiman, josta löydät tuotteet eläinten hammashoidon erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löydät edistykselliset kuvantamisratkaisut, hammashoitokoneet, instrumentit, tarveaineet ja pienlaitteet. Lisäksi tarjoamme varta vasten eläinlääkäreille kehitetyn version avoimesta ja monipuolisesta 2D- ja 3D-kuvantamista tukevasta Planmeca Romexis® -ohjelmistosta.
Tutustu englanninkielisiin sivuihin ja löydä parhaat ratkaisut eläinten hammashoitoon: veterinary.planmeca.com

Välinehuolto ja pienlaitteet

Plandentilla on laaja valikoima välinehuollossa tarvittavia laitteita sekä pienlaitteita. Koko maan kattava Plandentin huolto asentaa, huoltaa ja korjaa kaikki vastaanottosi laitteet.

Hammashoidon tarvikkeet ja insrumentit

Olemme koonneet kattavasta valikoimastamme tuotteita eläinten hammashoidon erilaisiin tarpeisiin. Katso myös suojavarusteiden valikoima, ja klikkaa verkkokauppaostoksille.

Välinehuollon indikaattorit

Indikaattorit

Poranterät ja timantit

Eläinten hammashoitoon suosittelemme kestäviä ja autoklavoinnin jälkeen uudelleenkäytettäviä kovametalliporia (HM). Teräsporat ovat kertakäyttöisiä. Valikoimassamme on runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Katso pikalinkeistä ehdotuksemme, valikoista voit tutustua kaikkiin tilattavissa oleviin tuotteisiimme ja tehdä omia suosikkilistojasi.

Turbiinikiinnitteisten porien kiinnityskohta on pyöristetty (FG). Poranteriä on saatavilla myös mikromoottorin kulmakappaleeseen, jolloin poran kiinnityskohdassa on pieni väkänen (W tai RA). Turbiinikiinnitteiset 25 mm pitkät poranterät (FG XL) antavat paremman ulottuvuuden myös suurten potilaiden hoidossa.

Suoraan käsikappaleeseen käytetään kiinnityskohdaltaan tasapäisiä pitkiä poranteriä (H tai HP).

Ota yhteyttä

Tanja Rantanen

Aluepäällikkö, VET-myyntipäällikkö

Mia Rantsi

Hammastarvikemyyjä