Avaa pääsisältö

Kuvantamisratkaisut

Plandent toimittaa markkinoiden edistyksellisimpiin ja monipuolisimpiin kuuluvat Planmecan panoraama- ja KKTT-kuvantamislaitteet sekä tehokkaat ratkaisut intraoraalikuvantamiseen ja kefalometriaan. Kehityksen kärkeä edustavien röntgenlaitteiden avulla voit aina luottaa näkemääsi.

kuvantaminen.jpg

Maailman johtavat kuvantamislaitteet

Ratkaisut kaikkiin kliinisiin tarpeisiin

Planmecan korkealaatuiset kuvantamisratkaisut kattavat kaiken panoraamakuvantamisesta KKTT-kuvantamiseen, intraoraalikuvantamiseen ja kefalometriaan. Kokonaisuuden täydentää huipputehokas Planmeca Romexis® -ohjelmisto, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja kaikkiin kuvantamistarpeisiin tehokkaasta päivittäisestä kuvantamisesta edistyneeseen diagnosointiin ja hoitosuunnitteluun.

Näe enemmän KKTT-kuvantamislaitteella

KKTT-kuvantaminen tuo ennennäkemätöntä tarkkuutta niin diagnostiikkaan kuin hoidon suunnitteluun. Kaikki Planmecan KKTT-kuvantamislaitteet mahdollistavat 3D-kuvantamisen kolmella eri tavalla ja tuottavat lisäksi perinteiset panoraamakuvat, kallokuvat ja ekstraoraaliset purusiivekekuvat. Tuloksena ovat korkealaatuiset röntgenkuvat – aina optimaalisilla säteilyannoksilla.

Laadukkaat KKTT-kuvat aina optimaalisilla sädeannoksilla

KKTT-laitteemme tarjoavat uraauurtavan Planmeca Ultra Low Dose™ -kuvantamisprotokollan, joka mahdollistaa 3D-kuvantamisen jopa tavallista panoraamakuvausta pienemmällä säteilyannoksella ilman diagnostisen kuvanlaadun heikkenemistä. Laitteissamme on myös toiminnot kohinan ja metallin aiheuttamien artefaktojen poistamiseksi sekä Planmeca CALM™ -algoritmi potilasliikeartefaktojen poistoon.

Tutustu Planmeca Romexis -kuvantamisohjelmistoon >>

Lue myös Plandentin CAD/CAM-ratkaisuista hammaslääkärin vastaanotoille ja laboratorioille >>

3D-kuvantaminen

Alan edistyksellisintä kuvantamisteknologiaa entistä tarkempaan potilaan anatomian tarkasteluun.

Lue lisää

2D-kuvantaminen

Ensiluokkaiset panoraamaröntgenlaitteet kaikkiin kasvojen ja kallon alueen kuvantamistarpeisiin.

Lue lisää

Intraoraalikuvantaminen

Laadukkaat ratkaisut helppoon ja luotettavaan intraoraalikuvantamiseen.

Lue lisää

Kefalometria

Kattavat laitteet ja ohjelmistot oikomishoidon suunnitteluun ja toteutukseen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Jari Outavaara

Myyntipäällikkö