Avaa pääsisältö

Esittelyssä Planmeca Romexis® 6.0 – johtavan ohjelmiston uusi versio

Täysin uudistettu versio Planmecan uraauurtavasta all-in-one-ratkaisusta, Planmeca Romexis® -ohjelmistosta, on nyt saatavilla. Uudessa ohjelmistoversiossa on paranneltu ja entistäkin helppokäyttöisempi käyttöliittymä sekä laaja valikoima uusia työkaluja ja ominaisuuksia.

romexis-iso.jpg

Kaikille erikoisaloille ja kaikenkokoisille klinikoille

Planmeca Romexis® tukee kaikkia hammaskuvantamisen tyyppejä 2D- ja 3D-kuvantamisesta CAD/CAM-työskentelyyn. Ohjelmisto on kaiken kattava ratkaisu kaikille erikoisaloille ja kaikenkokoisille klinikoille.

Entistä helpompi ja mukavampi käyttää

Uuden ohjelmistoversion modernissa ulkoasussa ja käyttötuntumassa korostuu käytettävyys. Helppo navigointi, joka vaatii aiempaa vähemmän napsautuksia, sekä mukautettava käyttöliittymä virtaviivaistavat työnkulkuja. Ohjelmistoversio 6.0 ohjaa myös työnkulkujen suorittamista, minkä ansiosta ohjelmiston käyttäminen on alusta alkaen helppoa ja mukavaa.

Kaikki samassa näkymässä

Uuden ohjelmistoversion yhtenäinen kuvaselain häivyttää 2D- ja 3D-kuvantamisen välisen rajan. Kuvaselaimessa näkyvät potilaan kaikki kuvat, kuten 2D- ja 3D-röntgenkuvat, valokuvat, 3D-valokuvat, intraoraalijäljennökset, CAD/CAM-tapaukset ja jopa videot. Samasta näkymästä voi lisäksi käynnistää minkä tahansa kuvan tai jäljennöksen oton vain yhdellä napsautuksella. Kaiken datan tuonti ja vienti on niin ikään uskomattoman vaivatonta.

Planmeca-romexis-6.jpg

Entistä monipuolisempi työkaluvalikoima

Romexis 6.0 -ohjelmistossa myös työkaluvalikoima laajenee ja monipuolistuu. 2D-tutkimuspohjat ovat uudistuneet helppokäyttöisemmiksi. 2D- ja 3D-kuvia voi nyt tarkastella vierekkäin liikuteltavissa ponnahdusikkunoissa.

planmeca-romexis-6-2d-3d-images.jpg

Planmeca-romexis-6-2d-3d.jpg

Toimii saumattomasti Planmeca Solanna™ Vision -älyvalaisimen kanssa

Romexis 6.0 on suunniteltu toimimaan saumattomasti Planmeca Solanna™ Vision -hoitovalaisimen kanssa. Kaksi täysin integroitua 4K-kameraa sisältävän hoitovalaisimen avulla voi ottaa huippulaatuisia kuvia ja videoita. Tämä avaa täysin uusia mahdollisuuksia potilaiden opastamiseen, kollegoiden väliseen konsultaatioon sekä hoitojen dokumentointiin.

Planmeca-Romexis-6-ja-solanna-vision.jpg

Tehokkaat moduulit eri erikoisaloille

Romexis® CMF Surgery -moduulin ­avulla voi suunnitella splinttejä sekä ortognaattisia leikkauksia täysin digitaalisesti. Romexis® Implant Guide -moduuliin on päivitetty virtuaalinen hampaanpoistotoiminto, ja Romexis® Smile Design -moduuliin tekoälyyn pohjautuva automaattinen kuvanrajaus ja -suuntaus sekä parannellut fotorealistiset simulaatiot.

planmeca-romexis-6-smile-design.jpg

Romexis® Dental PACS − hoitosuunnittelu ja kuvien tallennus yhdessä tietokannassa

Ainutlaatuisen Romexis® Dental PACS -moduulin ansiosta Romexis-ohjelmistoa voi myös käyttää laitteesta riippumattomana kuva-arkistona ja sillä voi toteuttaa täysipainoista hoitosuunnittelua. Tämä hyödyttää erityisesti suuria hoito-organisaatioita, joilla on useita toimipaikkoja.

Planmeca_Romexis_Dental_PACS.jpg

Palkittua käyttöliittymäsuunnittelua

Planmeca Romexis 6.0 voitti myös hiljattain International Design Academyn järjestämän muotoilukilpailun käyttöliittymä- ja vuorovaikutussuunnittelun kategoriassa kultaisen A' Design Award -palkinnon.

Lue lisää >>

Ota yhteyttä

Jari Outavaara

Myyntipäällikkö