Avaa pääsisältö

Implanttihoito

Puuttuvat hampaat vaikeuttavat elämää monilla tavoin, mihin ainoa ratkaisu on usein implanttihoito. Plandent ja Implantona tarjoavat yhteistyössä kattavan digitaalisen kokonaisratkaisun, joka yhdistää Plandentin monipuolisen laite-, ohjelmisto- ja palvelutarjoaman Implantonan vahvaan implantologiseen osaamiseen.

implanttihoito.jpg

Kattava digitaalinen ratkaisu implanttihoitoon

Yksilöllistä palvelua implanttihoidon ammattilaisille

Implanttihoidon avulla on mahdollista korvata puuttuva hammas turvallisesti ja kudosystävällisesti. Hampaan tai hampaiden puuttuminen vaikeuttaa pureskelua ja voi pidemmällä tähtäimellä johtaa virheelliseen purentaan sekä heikentää leukaluuta ja -niveliä. Puuttuvat hampaat voivat myös vaikeuttaa puheen tuottamista sekä aiheuttaa kasvojen ja niskan alueen kiputiloja, ja niistä voi olla myös esteettistä haittaa. Ongelmat kärjistyvät mitä pidempään puuttuva hammas on hoitamatta.

Kaikki tarvittava implanttisuunnitteluun ja sen kirurgiseen toteutukseen

Plandent ja Implantona tarjoavat yhteistyössä hammaslääkäreille ja -teknikoille kattavan digitaalisen kokonaisratkaisun, joka yhdistää Plandentin monipuolisen laite-, ohjelmisto- ja palvelutarjoaman Implantonan vahvaan implantologiseen osaamiseen. Plandentin digitaaliset kuvantamisratkaisut sekä Implantonan tarjoama SMOP 3D -suunnittelupalvelu tarjoavat kaiken tarvittavan datan implanttisuunnitteluun ja sen kirurgiseen toteutukseen.

Suunnittele itse tai tilaa palveluna − sinä päätät

Implanttisuunnittelun voit halutessasi tehdä itse tai tilata sen palveluna meiltä. Tällöin Implantonan asiantuntija suunnittelee puolestasi yksilöllisen 3D-tulostetun poraohjaimen, jonka avulla implantti on helppo asettaa paikoilleen. Digitaalisen työnkulun päätepisteenä on oma PlanEasyMill™-koneistuskeskuksemme, jossa voi poraohjainten lisäksi teettää yksilölliset implanttijatkeet ja -sillat, kruunut, siltarakenteet sekä digitaalisten jäljennösten pohjalta suunnitellut 3D-mallit.

Täyden palvelun hammasimplanttitalo

Vuonna 1995 perustettu Implantona on ollut osa Plandent-liiketoimintaryhmää vuodesta 2015 alkaen. Implantona on täyden palvelun implanttitalo, joka on erikoistunut mm. hammasimplantteihin, luuta ja pehmytkudoksia korvaaviin biomateriaaleihin, suukirurgisiin instrumentteihin sekä hammashoitoalan ammattilaisten valmentamiseen.

Lue lisää PlanEasyMill-jyrsinpalvelusta, jossa voit teettää yksilölliset implanttijatkeet ja -sillat >>