Avaa pääsisältö

Oikomishoito

Oikomishoidolla korjataan purennan virheitä sekä ohjataan leukojen ja hampaiston kehitystä. Plandent tarjoaa korkealaatuisen ja kattavan valikoiman tuotteita ja työkaluja oikomishoidon päivittäiseen työhön.

oikomishoito.jpg

Monipuolinen tuotevalikoima oikomishoidon ammattilaisille

Oikomishoito on erikoishammashoidon muoto, jolla ehkäistään purentavirheiden muodostumista ja korjataan purentavirheitä sekä ohjataan leukojen ja purennan kehitystä. Yleisin syy oikomishoitoon on purentahäiriö, joka haittaa hampaiston normaalia kehitystä tai toimintaa. Oikomishoidoilla tuetaan erityisesti lasten ja nuorten hampaiden ja leukojen suotuisaa kasvua, mutta viime vuosina yhä enemmän oikomishoitoja on tehty myös aikuisille. Myös esteettinen oikomishoito ja sen ratkaisut ovat kasvattaneet suosiotaan.

Plandent on oikomisalan markkinajohtaja Suomessa sekä perinteisen että varhaishoidon tuotteiden osalta. Oikomishoidon tuotevalikoimastamme löydät mm. LM-Dentalin pehmeästä ja joustavasta silikonista valmistetut oikomiskojeet sekä kiinteään kojehoitoon RMO®:n oikomistuotteita. Digitaaliseen oikomisen työnkulkuun tarjoamme huippunopeat Planmeca Emerald™- ja Planmeca Emerald™ S -intraoraaliskannerit jäljentämiseen, Romexis® Model Analyser -ohjelmistomoduulin mallien analysointiin sekä Romexis® Cephalometric Analysis -moduulin kefalometrisen analyysin tekoon.

Laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman avulla haluamme tarjota oikomishoidon ammattilaisille parhaat mahdollisuudet joustavaan ja saumattomaan työskentelyyn. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja täydennämme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä

Pia Mattila

Tuotespesialisti