Avaa pääsisältö

Orbis™

Orbis™ on Plandentin oma tuotemerkki, joka sisältää kattavan valikoiman hammashoidon perustuotteita sekä ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja vastaanotollesi. Laadukkaat, luotettavat ja edulliset tuotteet tuovat selvää säästöä vastaanoton päivittäiseen tarveainekulutukseen.

Suunterveyden perustuotteita päivittäiseen hoitotyöhön

Erinomainen hinta-laatusuhde

Plandentin Orbis™-tuotesarja tarjoaa laajan valikoiman edullisia hammashoidon perustuotteita, jotka soveltuvat kaikille hammashoidon ammattilaisille. Kaikki Orbis-tuotteemme ovat aina huolellisesti testattuja ja valikoituja laadun varmistamiseksi. Kehitämme ja laajennamme valikoimaa myös jatkuvasti, jotta se kattaisi kaikki vastaanottojen ja hammaslaboratorioiden perustarpeet. Orbis on kannattava ostos!

Vihreämpi valinta hammashoitoon

Orbis on erinomainen valinta ympäristöystävälliseen hammashoitoon. Säästämme luonnonvaroja mm. suorilla toimitusketjuilla, minimoiduilla pakkausmateriaaleilla sekä suurilla tilausmäärillä. Samalla haluamme tarjota myös tuotteita, joissa on hyödynnetty ensisijaisesti uusiutuvista luonnonvaroista saatavia raaka-aineita. Tällaiset tuotteet tunnistat helposti Orbiksen sirkkalehtilogosta. Sarjan tuotteissa muovi on joko korvattu uusiutuvista raaka-aineista tehdyllä muovilla tai jollakin toisella materiaalilla.

Tuotteiden lisäksi ekologisuus näkyy pakkausmateriaaleissa.

Tutustu tarkemmin valikoimaan verkkokaupassamme.

Ota yhteyttä

Tarveaineet

Myynti