Avaa pääsisältö

LM-EkoTeko™-kampanja

Kierrätä ja hyödynnä huippuedut! Jokaista palautettua 10 instrumenttia kohti voit tilata 13 instrumenttia, joista saat 3 edullisinta veloituksetta.

ekoteko-1920x400.jpg

Kiitos kun kierrätät!

Hanki hyvä mieli palauttamalla omat loppuun käytetyt instrumenttisi − samalla autat vähentämään ympäristön kuormitusta.

Kuusakoski Oy sulattaa käytetyt instrumentit uusioraaka-aineeksi metalliteollisuuden käyttöön. Kampanjan historian aikana LM on vastaanottanut useita satoja tuhansia loppuun käytettyjä instrumentteja ja ultraäänikärkiä.

LM-Dental™ on vahvasti kotimainen brändi ja ylpeä suomalaisuudestaan

LM-Dental™-tuotevalikoimasta saat korkealuokkaiset ja ergonomiset käsi-instrumentit, jotka valmistetaan Suomessa ja jotka hyödyntävät alan viimeisintä teknologiaa. Käsi-instrumenttien lisäksi LM-tuotevalikoimaan kuuluvat ultraäänilaitteet, oikomiskojeet sekä RFID-teknologiaan perustuva LM DTS™ -seurantajärjestelmä.

LM Sharp Diamond™ -instrumentit

Mikrokalvopinnoitteen ansiosta LM Sharp Diamond™ -instrumentit ovat täysin teroitusvapaita ja säilyvät terävinä pitkään. Teroitusvapaus yhdistettynä LM-ErgoSense® -kahvaan tekee näistä hammaskivi-instrumenteista parhaita mahdollisia työvälineitä hammasalan ammattilaisille.

Saat nyt huippuedun, kun ostat palauttamiesi instrumenttien tilalle uusia instrumentteja ja kärkiä

Jokaista palautettua 10 instrumenttia kohti voit tilata 13 instrumenttia, joista saat 3 edullisinta veloituksetta.

  • Käsi-instrumentit: 10+3, 20+6...
  • Ultraäänikärjet: 3+1, 6+2...

Muistathan toimittaa LM-Ekoteko™ -tilauksesi meille Plandentiin viimeistään tämän viikon (vko 48) aikana.

Lataa tilauslomake tästä (Excel document, 33 kB) ja lisää se täytettynä lomakkeelle.

EkoTeko-instrumenttien pakkaaminen

  • Pussita instrumentit, steriloi ne asianmukaisesti autoklaavissa ja pakkaa EkoTeko-laatikkoon. Käännä pussin päät sen alle, jotta instrumentit nousevat hieman laatikon pohjasta eivätkä kärjet sukella ulos alaosan kolosta.
  • Älä ylitäytä laatikkoa; voit tilata laatikoita lisää tarveainemyyjältäsi tai osoitteesta myynti@plandent.com.
  • Työturvallisuussyistä emme vastaanota steriloimattomia instrumentteja.
  • Mikäli sinulla on tilauslomake tulostettuna, voit laittaa sen instrumenttilaatikkoon. Kirjoitathan tiedon asiasta laatikon päälle (”Sisältää tilauslomakkeen”). Voit lähettää tilauslomakkeen myös viereisen lomakkeen kautta tai osoitteeseen myynti@plandent.com.

HUOM! Sovithan instrumenttien palautuksesta tai noudosta oman Plandent-tarveainemyyjäsi kanssa. Palautusoikeus koskee kaikkien valmistajien tuotteita.

pakkaus-1200x800.jpg