Avaa pääsisältö

Planmeca Group

Plandent-liiketoimintaryhmä kuuluu terveysteknologian alalla toimivaan suomalaiseen Planmeca Groupiin, jonka emoyhtiö Planmeca Oy on yksi maailman suurimmista hammashoitolaitteiden valmistajista.

pm-group-plandent-5.jpg

Maailman johtavaa terveysteknologiaa

Plandent on osa Planmeca Groupia

Plandent kuuluu terveysteknologian alalla toimivaan suomalaiseen Planmeca Groupiin, jonka emoyhtiö Planmeca Oy on yksi maailman suurimmista hammashoitolaitteiden valmistajista.

Planmecan tuotteita myydään yli 120 eri maahan, ja yrityksellä on johtava asema useilla eri hammaslaiteteknologian aloilla ympäri maailman. Tuotevalikoimaan kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, korkealaatuiset 2D- ja 3D-kuvantamislaitteet, CAD/CAM-tuotteet sekä kattavat ohjelmistoratkaisut. Planmeca on hammaslääketieteen laitevalmistajana alan suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka toiminnalle on ominaista vahva sitoutuminen uraauurtavaan tuotekehitykseen ja suunnitteluun.

Planmeca Groupiin kuuluvat yritykset työllistävät maailmanlaajuisesti lähes 4 600 henkilöä, ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli 1,2 miljardia euroa.

Planmeca Groupin yritykset

Planmeca Oy
planmeca.com/fi

Planmed Oy
planmed.com

Plandent Oy
plandent.fi

LM-instruments Oy
lm-dental.com

Opus Systemer AS
opusdental.com

KaVo Dental
kavo.com

Triangle Furniture Systems Inc.

Planmeca E4D Technologies
e4d.com