Avaa pääsisältö

Planmeca Group

Plandent-liiketoimintaryhmä kuuluu terveysteknologian alalla toimivaan suomalaiseen Planmeca Groupiin, jonka emoyhtiö Planmeca Oy on yksi maailman suurimmista hammashoitolaitteiden valmistajista.

pm-group-plandent-5.jpg

Maailman johtavaa terveysteknologiaa

Plandent on osa Planmeca Groupia

Plandent kuuluu terveysteknologian alalla toimivaan suomalaiseen Planmeca Groupiin, jonka emoyhtiö Planmeca Oy on yksi maailman suurimmista hammashoitolaitteiden valmistajista.

Planmecan tuotteita myydään yli 120 eri maahan, ja yrityksellä on johtava asema useilla eri hammaslaiteteknologian aloilla ympäri maailman. Tuotevalikoimaan kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, korkealaatuiset 2D- ja 3D-kuvantamislaitteet, CAD/CAM-tuotteet sekä kattavat ohjelmistoratkaisut. Planmeca on hammaslääketieteen laitevalmistajana alan suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka toiminnalle on ominaista vahva sitoutuminen uraauurtavaan tuotekehitykseen ja suunnitteluun.

Planmeca Groupiin kuuluu kuusi eri yhtiötä. Yhtiöryhmän palveluksessa on noin 2 800 työntekijää, ja vuoden 2019 liikevaihto oli noin 770 miljoonaa euroa.

Planmeca Groupin yritykset

Planmeca Oy
www.planmeca.com/fi

Planmed Oy
www.planmed.com

Plandent Oy
www.plandent.fi

LM-instruments Oy
www.lm-dental.com

Opus Systemer AS
www.opusdental.com

Triangle Furniture Systems Inc.
www.triangle-online.com

Nordic Institute of Dental Education Oy
www.nordicdented.com / www.nide.fi