Avaa pääsisältö

Töihin meille

Etsitkö uusia haasteita? Kiinnostaisiko mielenkiintoinen työ terveysteknologian parissa? Plandentilla pääset kehittämään asiantuntemustasi ja osaamistasi hammasalan johtavassa yrityksessä.

plandent-toihin-meille.jpg

Avoimet työpaikat Planmeca Groupissa

Suomalainen työnantaja hammasalan myynnin näköalapaikalla

Plandent on Suomen suurin hammasalan toimittaja, joka tarjoaa hammasalan ammattilaisille huippuratkaisut laitteista tarvikkeisiin ja ohjelmistoihin. Menestyksemme nojaa asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen ja kykyyn palvella heitä kokonaisvaltaisesti. Meillä pääset kehittämään asiantuntemustasi ja osaamistasi alan johtavassa yrityksessä.

Etsimme kasvumme tueksi jatkuvasti monen eri alan ammattilaisia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa ja kasvavassa perheyrityksessä, joka on toiminut alalla kannattavasti jo lähes 50 vuoden ajan. Kaikki toimintamme tähtää terveydenhuollon ammattilaisten työn parantamiseen ja paremman potilashoidon tarjoamiseen. Haluamme jokainen vaikuttaa työllämme ihmisten hyvinvointiin.

Vaalimme perheyrityksen perinteitä. Toimintatapamme ja tavoitteemme eivät rajoitu kvartaalitalouteen. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo, vaikka toimimmekin kansainvälisesti.

Seuraa kuulumisiamme Facebookissa, LinkedInissä ja Instagramissa. Jos haluat lisätietoa avoimista tehtävistä, laita sähköpostia osoitteeseen rekrytointi ( at ) planmeca.com. Osallistumme myös aktiivisesti alamme tapahtumiin, joten tervetuloa juttelemaan!

Keitä haemme?

Haemme joukkoomme niin vuosien kokemuksella varustettuja konkareita kuin uraansa aloittelevia kykyjäkin. Meillä korostuu taito katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta. Arvostamme työntekijöissämme itsenäistä otetta työhön sekä intoa ja osaamista ratkaista oma-aloitteisesti työhönsä liittyviä haasteita. Erityisesti rekrytoimme:

  • Hammashoitoalan ammattilaisia
  • Myynnin ja asiakassuhteiden hoidon osaajia
  • Varasto- ja logistiikka-alan taitajia
  • Tekniikan asiantuntijoita huoltoon ja käyttötukeen

Voit myös jättää avoimen hakemuksen, jossa kerrot taustastasi, toiveistasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia luottamuksellisesti ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä löytyy osaamistasi ja koulutustasi vastaavaa työtä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tulevaisuuden osaajat ovat meille tärkeitä

Työharjoittelupaikat

Tarjoamme vuosittain työharjoittelupaikkoja varastoalan ja kaupallisen alan opiskelijoille. Mikäli olet kiinnostunut opintoihin liittyvästä työharjoittelusta, lähetä meille avoin hakemus.

Lopputyömahdollisuudet

Korkeakouluopiskelijoilla on myös mahdollisuus tehdä opinnäytetyö yrityksessämme. Lopputyömahdollisuuksia on pääosin kaupallisen alan opiskelijoille. Mikäli olet kiinnostunut lopputyön tekemisestä meille, lähetä meille avoin hakemus. Ilmoitathan hakemuksessa toiveesi lopputyön aiheesta.

Kesätyöt

Planmeca Oy, Plandent Oy ja Planmed Oy tarjoavat nuorille kesätöitä vuosittain. Valtaosa kesätyöntekijöistämme sijoittuu Planmecan tuotannon tehtäviin sekä Plandentin hammastarvikevaraston tehtäviin. Korkeakouluopiskelijoille on tarjolla kesätyöpaikkoja pääosin tuotekehityksen ja tuotannonsuunnittelun tehtävissä sekä kaupallisen alan töissä.

Kesätyörekrytointi avataan vuosittain joulu-tammikuun aikana ja hakuaika päättyy maaliskuun alussa. Kesätöitä voi hakea sille erikseen avattavalla hakulomakkeella. Valinnat pyrimme tekemään huhtikuun loppuun mennessä.