Avaa pääsisältö

Planmeca PlanID™ -tunnistautumisjärjestelmälle Innovaatio 2019 -kunniamaininta

Plandent-news-innovaatio-kunniamaininta-2019.jpg

Planmecan hoitokoneiden tunnistautumisjärjestelmä on palkittu Innovaatio 2019 -kunniamaininnalla Hammaslääkäripäivien yhteydessä Helsingissä.


Hammaslääkäripäivillä jaettava Innovaatio-palkinto myönnetään yritykselle tai yhteisölle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkinnon saajan valitsee hammaslääketieteen asiantuntijoista koostuva ryhmä.

Planmeca PlanID™ -tunnistautumisjärjestelmä on palkittu kunniamaininnalla Innovaatio 2019 -kilpailussa. Kyseessä on alan ensimmäinen tunnistautumisjärjestelmä, jonka avulla hoitokoneiden käyttäjät saavat henkilökohtaiset asetuksensa heti käyttöön vain korttia näyttämällä. Kun asetukset pysyvät samoina työskentelypaikasta riippumatta, pysyy myös ergonomia hyvänä.

Järjestelmä on erityisen hyödyllinen opetusympäristöissä, sairaaloissa, suurilla vastaanotoilla ja klinikkaketjuissa, joissa käyttäjät vaihtuvat. Kun hoitokoneet voidaan muokata nopeasti eri tarpeisiin, lisää se toiminnan tehoa.

Planmeca PlanID on osa Planmecan IoT-ratkaisua, joka on niin ikään alansa ensimmäinen suurille klinikoille ja klinikkaketjuille suunniteltu IoT-ratkaisu. Kaikki Planmecan laitteet voidaan yhdistää samaan ratkaisuun tietojen keräämistä varten. Kun laitteiden telemetriatiedot yhdistetään potilasjärjestelmän tietoihin ja muihin klinikasta kerättyihin tietoihin, saavat vastaanotot entistä kattavampaa informaatiota liiketoimintansa hallintaan ja analysointiin.