Avaa pääsisältö

Planmecan tietosuojailmoitus

Planmecan sitoutuminen tietosuojaan

Planmeca Group on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi.

Kunnioitamme oikeuksiasi rekisteröitynä. Kerromme sinulle aina tietosuojakäytännöistämme sekä tietojen käsittelyn tarkoituksesta ja oikeudellisesta perustasta, kun keräämme henkilötietojasi. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on välttämätöntä.

Jaamme henkilötietoja vain sellaisten asianmukaisten ja valtuutettujen kolmansien osapuolten kanssa, jotka myös noudattavat tietosuojakäytäntöjämme. Käytämme aina asianmukaisia siirtomekanismeja ja suojaustoimenpiteitä, kun käsittelemme ja siirrämme henkilötietoja. Jos haluat tietoja evästeiden käytöstä verkkosivustoillamme, tutustu evästekäytäntöömme.

Planmecan yhteystiedot

Olemme nimenneet maailmanlaajuisen tietosuojavastaavan. Jos sinulla on kysyttävää Planmecan tietosuojakäytännöistä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan kirjoittamalla sähköpostiosoitteeseen dpo(at)planmeca.com.

Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen

Planmeca voi tarvittaessa päivittää tätä tietosuojailmoitusta ilman ennakkoilmoitusta tietosuojakäytäntöihin tehtyjen muutosten mukaisesti. Tämä ilmoitus on päivitetty 18. kesäkuuta 2019.