Avaa pääsisältö

Tietoa meistä

Suomalainen Plandent Oy on maan johtava hammasalan toimittaja, jolta löydät kaiken tarvitsemasi tämän päivän hammashoitoon.

tietoa-meista.jpg

Täyden palvelun talo suunterveyden ammattilaisille

Suomen johtava hammasalan toimittaja

Plandent Oy on maan johtava hammasalan toimittaja ja täyden palvelun talo, josta löydät kaiken tarvitsemasi tämän päivän hammashoitoon. Helpotamme hammashoidon ammattilaisten työnkulkua tarjoamalla uusimman teknologian laitteet ja ohjelmistot, päivittäiset tarvikkeet sekä kattavat tukipalvelut.

Plandent-liiketoimintaryhmä

Plandent Oy kuuluu suomalaisomisteiseen Plandent-liiketoimintaryhmään, joka toimii Pohjoismaissa, Baltian maissa, Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Belgiassa ja Puolassa. Plandent-ryhmä on Pohjois-Euroopan suurin hammasalan toimittaja, ja monet ryhmän yrityksistä ovat oman markkina-alueensa johtajia. Menestys perustuu pitkään kokemukseen alalla sekä tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa.

Plandent-liiketoimintaryhmän tavoitteena on olla Euroopan johtava hammasalan yritysryhmä sekä halutuin yhteistyökumppani niin asiakkaille kuin valmistajillekin. Plandent-liiketoimintaryhmä kuuluu terveysteknologian alalla toimivaan suomalaiseen Planmeca Groupiin, jonka emoyhtiö Planmeca Oy on yksi maailman suurimmista hammashoitolaitteiden valmistajista.

Monipuolinen

Toimitamme suun terveydenhuollon ammattilaisille kaikki tarvittavat laitteet ja tarvikkeet noin 50 000 tuotteen valikoimasta. Päivitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti seuraamalla alan uutuuksia ja kuuntelemalla asiakkaitamme. Tarjoamme myös moderneja, tilauksia helpottavia sähköisiä tukipalveluja.

Tutustu Plandentin ratkaisuihin >>

Tutustu Plandentin palveluihin >>

Tutustu Plandentin tarvikkeisiin >>

Kotimainen

Kotimaisuus on vahvuutemme: pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin ja takaamaan sujuvat tavarantoimitukset – usein jo tilausta seuraavaksi päiväksi.

Palveleva

Hammashoidon ammattilaiset saavat meiltä kaikki tarvitsemansa tukipalvelut omasta tarveainemyyjästä vastaanoton suunnitteluun ja koko maan kattavaan huoltopalveluun – ja kaikkea siltä väliltä.

Edelläkävijä

Emoyhtiömme Planmeca on yksi maailman johtavista hammaslääketieteen laitevalmistajista, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme alan kehittyneimpiä teknologisia ratkaisuja. Planmecan tuotekehitys pystyy myös reagoimaan nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin.

Edullinen

Plandent-liiketoimintaryhmä muodostaa yhden Euroopan johtavista hammastarvikkeiden jakeluyrityksistä. Ryhmän suuren koon ansiosta pystymme tarjoamaan suomalaisille asiakkaillemme laadultaan erinomaisia tuotteita edulliseen hintaan.