Avaa pääsisältö

Suunnittelupalvelu vastaanotoille ja laboratorioille

Suunnitteletko uutta vastaanottoa tai harkitsetko laitteistosi päivittämistä? Suunnittelupalvelumme auttaa toimivan ja tehokkaan työympäristön rakentamisessa.

pd-vastaanoton-suunnittelu-big.jpg

Teemme haaveidesi vastaanotosta totta

Plandentin suunnittelupalvelu auttaa toimivan työympäristön rakentamisessa − oli kyseessä sitten vastaanotto-, laboratorio- tai välinehuoltotila. Otamme huomioon työskentelytapasi ja varmistamme hoitolaitteiden ja kaapistojen yhteensopivuuden. Suunnittelemamme työympäristöt pysyvät ajankohtaisina myös tulevaisuudessa, sillä älykkäät ratkaisumme ovat helposti päivitettävissä ja auttavat klinikoita vastaamaan tiukentuvaan laadunvalvontaan ja kas­vaviin potilasvirtoihin.

Jos suunnittelet uutta vastaanottoa, päivität vastaanottosi laitteistoa tai tarvitset apua uusien laitteiden valinnassa, ota yhteyttä. Me suunnittelemme ja toteutamme toiveidesi mukaisesti. Palveluun sisältyy:

  • Yksilöllinen tarvekartoitus
  • Hoitohuoneiden ja välinehuollon kaapistojen suunnittelu työskentelyergonomian ja hygieniatekijöiden mukaisesti
  • Yksityiskohtainen suunnitelma teknisenä pohjakuvana ja 3D-kuvana
  • Hyväksytyn kaapisto- ja laitekokonaisuuden toteutus

Tutustu hoitokonevalikoimaamme >>

Tutustu kuvantamisratkaisuihimme >>

Tutustu CAD/CAM-ratkaisuihimme >>

Käyttäjälähtöinen muotoilu

Kotimaiset, kansainvälisissä muotoilukilpailuissa palkitut ratkaisumme on suunniteltu paitsi kestämään aikaa, myös kehittymään sen myötä. Meille muotoilu on muutakin kuin vain pintaa: meille se tarkoittaa suun terveydenhuollon ammattilaisten työnkulun syvää ymmärrystä, hyvää ergonomiaa, potilaiden ja henkilökunnan turvallisuutta, potilasmukavuutta, ajatonta estetiikkaa, korkealaatuisia materiaaleja sekä mukautumista tulevaisuuden tarpeisiin.

Hoitotyön sujuvuus ja potilasmukavuus

Kaikki ratkaisumme on suunniteltu tukemaan hoitohenkilöstön ja potilaiden hyvinvointia. Hoitokoneemme soveltuvat niin oikea- kuin vasenkätiseen käyttöön, ja niiden jalaton tuoli, kapeneva selkänoja ja pieni vesipuolen jalusta jättävät runsaasti tilaa työskentelyyn ja takaavat esteettömän pääsyn lähelle potilasta. Myöskään potilaan mukavuutta ei ole unohdettu: taittuva jalkatuki tekee potilastuoliin asettumisesta ja siitä poistumisesta helppoa, ja muotoutuvat pehmusteet tarjoavat miellyttävän potilaskokemuksen.

Turvallinen hoitoympäristö

Infektiontorjunta on aina ollut keskeisessä osas­sa ratkaisujemme suunnittelussa ja kehitykses­sä. Hoitokoneidemme saumattomuus, sileät metallipinnat sekä automaattiset huuhtelu- ja puhdistusoh­jelmat tekevät infektiontorjunnasta helppoa ja nopeuttavat potilasvaihtoja. Myös hoitohuoneen muilta kalusteilta edellytetään erityistä kestävyyttä ja helppoa puhdistettavuutta, ja kaikki käyttämämme materiaalit mahdollistavatkin korkean aseptiikan tason.

Kotimainen laatu

Yrityksemme panostaa vahvasti kotimaiseen tuotekehitykseen ja hyödyntää ennakkoluulottomasti uusimpia teknologioita. Laiteratkaisumme suunnitellaan ja valmistetaan tilauskohtaisesti Suomessa. Teemme myös läheistä yhteistyötä toisen kotimaisen perheyrityksen, Korvenranta Oy:n kanssa. Yrityksen laadukkaat kaapistot auttavat toimivan työympäristön rakentamisessa ja sopivat muotoilultaan hyvin yhteen laitteidemme kanssa.

Tehokas ja ennakoiva toiminta

Kaikki digitaaliset laitteemme voi yhdistää samaan ohjelmistoalustaan hyödyllisten tietojen keräämistä varten. Näin klinikat voivat seurata potilasvirtaansa, suunnitella toimintaansa reaaliaikaisten tietojen avulla sekä seurata laitteiden käyttöä ja suoritettuja puhdistustoimenpiteitä. Lisäksi hoitokoneidemme älykäs kirjautumisjärjestelmä mahdollistaa hoitokoneen käyttäjäkohtaisten asetusten nopean käyttöönoton vain korttia vilauttamalla, mikä tuo joustavuutta laitteiden käyttöön, kun käyttäjiä on useita.

Kestävä investointi

Hammashoidon nopeasti muuttuva maa­ilma, tiukentuva laadunvalvonta ja kasvavat potilasvirrat asettavat klinikoille uusia vaatimuksia, ja ratkaisumme on suunniteltu vastaamaan niihin. Laitteillamme on pitkä käyttöikä, sil­lä ne voidaan päivittää uusilla ominaisuuk­silla milloin tahansa. Siksi ne ovat turvallisia investointeja myös tulevaisuutta ajatellen.

Ota yhteyttä

Markku Nappari

Myyntipäällikkö