Avaa pääsisältö

Hammashoitokoneet

Hoitokoneratkaisumme ovat emoyhtiömme Planmecan innovatiivisen tuotekehityksen tulosta. Suomessa suunnitelluissa ja tilauskohtaisesti valmistettavissa hoitokoneissa yhdistyvät palkittu muotoilu, tehokkaat infektiontorjuntaratkaisut, intuitiivinen käytettävyys, edistyksellinen teknologia sekä erinomainen potilasmukavuus ja työskentelyergonomia.

plandent-hoitokoneet.jpg

Huippulaadukkaat ja luotettavat suomalaiset hoitokoneet

Ensiluokkainen ergonomia

Työskentelemme jatkuvasti yhteistyössä suunterveyden ammattilaisten kanssa kehittääksemme uusia tapoja parantaa työskentelymukavuutta ja hoidon laatua. Hoitokoneidemme ensiluokkainen suunnittelu mahdollistaa sekä kaksi- että nelikätisen työskentelyn, joten ne sopivat monenlaisille käyttäjille ja monenlaisille vastaanotoille.

Ihanteellinen potilasmukavuus

Potilasmukavuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme tarjota mahdollisimman miellyttävän hoitokokemuksen. Planmecan hoitokoneiden tarkkaan mietityt asennot ja mukavat pehmusteet auttavat potilasta rentoutumaan, jolloin hoitohenkilöstö voi keskittyä täysin potilaan hoitoon.

Aukoton infektiontorjunta

Vuosien yhteistyö hammaslääketieteen johtavien koulutuslaitosten kanssa on tuottanut kokonaisvaltaisia ja tieteellisesti todennettuja ratkaisuja vesilinjojen ja imuletkujen puhdistamiseen. Kaikki tarvittavat infektiontorjunnan toimenpiteet sujuvat helposti ja nopeasti.

Täydellisesti mukautuvaa ja edistyksellistä teknologiaa

Planmeca on ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisen hoitokone- ja ohjelmistokokonaisuuden. Työtehon parantamiseksi kaikki digitaaliset hoitokoneemme voidaan liittää helposti verkkoon, jolloin käyttäjille avautuu laaja valikoima uusia laadunvarmistukseen ja huoltoon liittyviä etäpalveluja.

Palkittu muotoilu

Vahva sitoutuminen tutkimukseen ja tuotekehitykseen on kaiken toimintamme perusta. Panostamme muotoiluun, ja mukavuus, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat tuotteissamme aina etusijalla. Planmecan hoitokoneet ovat käytännöllisiä, toimivia ja kauniita – ja siksi myös alansa markkinajohtajia.

Planmeca Compact™ i5

Tyylikäs ja älykäs, kehityksen kärkeä edustava hoitokone.

Lue lisää

Planmeca Compact™ i Classic

Hoitokonevalikoimamme moderni klassikko. Kompakti paketti sujuvaan työskentelyyn.

Lue lisää

Planmeca Compact™ i3

Pieni, nopea ja fiksu – todellinen tilansäästäjä.

Lue lisää

Hoitovalaisimet

Täydellinen näkyvyys koko hoitoalueelle.

Lue lisää

LCD-näyttö

Lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettu täysteräväpiirtonäyttö.

Lue lisää

Aputuolit

Optimaalinen tuki ja mukavuus kaikkiin tilanteisiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Markku Nappari

Myyntipäällikkö