Avaa pääsisältö

Asiakaslehtien uusimmat numerot

Tutustu viimeisimpään suun terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun PlanNews-lehteen sekä PlanExtran tuoreimpiin tuotetarjouksiin!

Selaa lehtiä

Päivittäiseen hoitotyöhön

Plandentin oma tuotemerkki Orbis™ sisältää kattavan valikoiman hammashoidon perustuotteita sekä ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja vastaanotollesi.

Lue lisää

Tehokasta varastonhallintaa vastaanotoille

PlanOrder™-palvelu pitää huolen, että vastaanotollasi tai laboratoriossasi on aina riittävä määrä tarvikkeita ja tarveaineita varastossa.

Lue lisää

Hyvinvointialueiden PlanNet-tunnukset

PlanNet-verkkokauppatunnusten käyttäjä − muuttuuko sähköpostiosoitteesi hyvinvointialueiden muodostumisen myötä? Ilmoita meille siitä ennakkoon, niin varmistetaan yhdessä sujuva tilaaminen myös jatkossa.

Ilmoita tietosi tästä

Suojavarusteet verkosta

Tilaa suojavarusteet henkilökunnan ja asiakkaiden turvaksi verkkokaupastamme.

Katso valikoima

Instrumenttien ja materiaalien seuranta

LM Dental Tracking System™ mahdollistaa klinikkasi instrumenttien ja materiaalien tehokkaan seurannan RFID-siruteknologian avulla.

Lue lisää

Tilaa Plandentin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon ajankohtaisista tarjouksista, tapahtumista, webinaareista ja tuoteuutuuksista ensimmäisten joukossa!

Jätä yhteystietosi

Vihreämpiä vaihtoehtoja vastaanotollesi

Plandent on mukana luomassa ympäristöystävällisempää hammashoitoa. Valikoimastamme löydät runsaasti ekologisia vaihtoehtoja vastaanotollesi.

Lue lisää

Facebook

Twitter